Ruitenwissers

Ruitenwissers

Bosch-ruitenwissers van Garage Carrosserie Adri bieden optimaal zicht voor elk automerk

 

Er zijn ruitenwissers die piepend heen en weer bewegen over de voor- en achterruit en er zijn Bosch-ruitenwissers die geruisloos zorgen voor helder, streeploos zicht naar voren en naar achteren. Veilig autorijden begint met goed zicht, dus besparen op versleten of beschadigde ruitenwisserbladen is valse zuinigheid. Kiest u voor ruitenwissers van Bosch, dan bent u verzekerd van wisserbladen met een perfecte pasvorm en werking, ook tijdens de zwaarste regen-, hagel en sneeuwbuien. Garage Carrosserie Adri monteert ze graag voor u.

Perfecte pasvorm

 

Wij leveren Bosch-ruitenwisserbladen voor vrijwel alle automerken en modellen. De wisserbladen worden geleverd met eenvoudig vaste te klikken adapters die naadloos aansluiten op de wisserarm van uw wagen. Maar nog veel belangrijker: het rubber wisserblad volgt perfect de ronding van uw autoruit zodat deze bij elke slag van de ruitenwisser optimaal wordt gewist. Met behulp van de QR-code op de verpakking ziet u op uw smartphone hoe u de wisserbladen plaatst. Vindt u het toch lastig om de wisserbladen zelf te vervangen? Onze monteurs nemen u dit klusje graag uit handen.

 

 

Zoveel wissers zoveel wensen

 

Bosch-ruitenwissers zijn er in diverse uitvoeringen en prijsklassen. De Twin-ruitenwissers zijn uitgevoerd met een solide metaalbeugel en universele quick-clip-adapter. Een prima standaardruitenwisser met een lange levensduur en uitstekende wiseigenschappen, leverbaar met en zonder spoiler. U kunt de standaardwissers op uw wagen ook (laten) vervangen door de zogeheten Aerotwin Flatblade-ruitenwissers, die steeds vaker standaard op nieuwe wagens zitten. Deze Flatblade-wissers zijn leverbaar met een pasklare adapter specifiek voor uw wagen of met een universele adapter.

Achterruitwissers

 

Ook voor de achterruit biedt Garage Carrosserie Adri een ruim assortiment aan ruitenwissers. Hierbij heeft u ook weer keuze uit de traditionele metaalbeugel-ruitenwissers en de moderne Aerotwin Flatblade-ruitenwissers met een nog langere levensduur en zeer goede wiseigenschappen.

Prijzen van Bosch-ruitenwissers zijn afhankelijk van automerk, type en uitvoering. Wilt u weten welke ruitenwissers het meest geschikt zijn voor uw wagen? Wij adviseren u graag.

 

Team bosch car service

Uw auto is bij Bosch Car Service in goede handen